[Home page]

Siegfried Woldhek
iPhone/iPad AppSiegfried Woldhek's vlijmscherpe portretten van politici en schrijvers kent u ongetwijfeld uit NRC Handelsblad en Vrij Nederland. Het Metropolitan Museum in New York en de Atlas van Stolk in Rotterdam namen zijn werk op in de collectie. Hij was de officiele portrettist voor de TED Conferentie in Los Angeles en een TED spreker (Zie deze link).

Zijn portretten worden dikwijls tentoongesteld en zijn in tientallen boeken gereproduceerd. Er zijn verschillende bundels van zijn werk gepubliceerd (zie tab mijn boeken). Siegfried Woldhek won verschillende prijzen, waaronder de Inktspotprijs, voor de beste politieke prent van 2011.

Deze App bevat een groot deel van het gepubliceerde werk van Siegfried Woldhek, ca. 1500 portretten. Van nieuw werk krijgt u een bericht middels het Berichtencentrum (ca. 2x per week).

U kunt makkelijk door de verzameling portretten bladeren, op alfabetische volgorde of op datum. Met de index kunt u snel zoeken door een (deel van) een naam te typen. U kunt tekeningen vergroten, e-mailen naar bekenden, delen op Twitter en Facebook, en eventueel een kunstdruk of zelfs het origineel aanschaffen.

NB: Voor het ophalen van nieuwe prenten is een internetverbinding noodzakelijk. Alle prenten die eenmaal zijn binnengehaald kunnen ook zonder verbinding worden bekeken

Veel plezier met de scherpste tekenaar van het land!

Klik voor iPhone


App development © 2011-2012 by Rick Jansen, all rights reserved.
Portraits © 1977-2012 by Siegfried Woldhek, all rights reserved.
[Home page]